Programació Juny

Qui som / Programació Juny

Juny al Sis-b

Divendres 9, 23.00 h

Mireia Feliu & Ismael Dueñas. "Cançons pel maig" és un recull de cançons preferides, curiositats, desitjos i cançons boniques per a unes trobades on el protagonista seria el plaer de tocar cançons en l’elegància i intimitat de la veu i el piano. Les cançons, tot i el seu origen divers (estàndards, cuplets, samba, fados, temes propis, cançó italiana, pop, etc.) prenen aquí un cert caire als duets mítics de la cançó melòdica com Núria Feliu i Tete Montoliu, Tom Jobim i Ellis Regina, Ella Fitzerald i Paul Smith, etc.

Divendres 16, 23.00 h,              Celebració Aniversari

Ja fa cinc anys que el Sis-b ha obert les serves portes i han sigut ja més de 400 actuacions musicals, alguna presentació de llibre i altres esdeveniments culturals que s`han realitzat en el nostre local. I per celebrar-ho de la manera més especial, tindrem l`actuació de la gran Mònica Green, acompanya pel gran guitarrista també Pep Romaguera. Sopar especial i concert del 5è aniversari 25€. Imprescindible reserva. Places limitades.

Dissabte 24, 23.00 h

Pep Busquets Trio”. La mítica cocteleria de Barcelona va reunir en una inesborrable actuació les inconfusibles veus de Bellini's, Carla Gracia i Adrian Bruque amb el pianista Pep Busquets. D'aquesta manera brotava el propòsit de Dry Martini. Els seus protagonistes acompanyats de Francisco Galvez (bateria) i Jordi Rosell (contrabaix) ens proposen un viatge a través del swing per evocar les grans veus de Tony Bennett, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra o Billie Holiday entre d'altres.

Divendres 30, 23.00 h

“Miguel Talavera Power Trio”, Ens presenten el seu segon disc “Magic Tone”. Amb el seu anterior disc “House of Blues” ja van recórrer diversos festivals nacionals i internacionals amb un repertori basat en el Blues Fusió, que barreja els tocs personals amb altres estils com el Country, el Jazz o el Rock, interpretats amb molta energia i elegància. Miguel Talavera (guitarra i veu), Miguel Ballester (bateria) i Jordi Franco (baix).

Divendres 7, 23.00 h

Juli Piris, Ens presenta el 3r treball discogràfic del seu projecte personal. Temes propis, anomenat “Vidas Paralelas”, Pop/Rock fresc, visceral, música a-temporal amb cançons que porten missatge i que hom pot sentir-se identificat en algun moment. Ens el presenta amb la seva habitual banda que fan el tribut a “El Último de la Fila”: Juli Piris (veu i guitarra), Joan Molina (bateria) i Gabi Vergara (baix).

Divendres 14, 23.00 h

Whitebird. Acústic de versions de Jazz, soul, funk i blues dels anys 70`s fins 90`s. Sandra León a la veu i Xavi Farell a la guitarra.

Divendres 21, 23.00 h

The Generation Blues Band té un estil clarament marcat pel blues elèctric. La idea és rememorar els grans clàssics del blues de tots els temps i fer-ne versions personals amb molta força dels 5 components: Albert Ferrés (Veu, guitarra i harmònica), Áxel Ibáñez (Guitarra i veus), Gustavo Gómez (Veu i baix), Jaume Escudé (Piano i Hammond), Jordi Alba (Bateria).

Divendres 28, 23.00 h

Rhythm Blues. Neil Geoffrey (guitarra i veu)  I J.C Narzekian (saxo). Neil és un gran mestre del  gènere i ha tocat amb B.B King i altres mestres del Blues,  l`acompanya al Saxo J.C Narzekian professor de música i director del festival de Jazz de Calella.