Programació

Qui som / Programació

Desembre

Divendres 1, 23.00 h

Amb un estil sui generis, Againsam ens ofereix un còctel musical nocturn on els sabors del pop, swing, blues, latin... ens faran gaudir de temes molt coneguts, transformats i adaptats de manera particular. Darrera de cada història, conte, mirada, plat de cuina, ciutat, olor... S’amaga una cançó. Againsam us ajuda a trobar-la. Montse Creus veu, X.Roger (Richi) a la veu i saxo i Ultano Gomez  al piano i veus.

Divendres 8, 23.00 h

“Tribut a El Último de la Fila” amb “Burro El Último”. Tribut a una de les millors bandes de pop espanyol de tots els temps. Reviu els èxits més coneguts i podràs cantar les grans cançons d`aquesta mítica banda amb Joan Molina (bateria), Gabi Vergara (baix) i Juli Piris (veu i guitarra).

Divendres 15, 23.00 h

pb Jazz Trio Al final d’un any d’escenaris i festivals acompanyant les veus de Bellini’s i Sam ara es presenten en solitari amb un treball que ens portarà pels camins del Blues i del Jazz amb homenatges i versions dels millors trios clàssics de la història. Un trio amb empenta, personalitat  i un característic estil de Blues-Swing que ens acostarà de manera sòbria i elegant a una música plena de sentiment i emoció. Pep Busquets (piano) Francisco  Gálvez (bateria) i Jordi Rosell (contrabaix).

 

Divendres 22, 23.00 h

3 G 3. Jazz & Blues. Tres estètiques, tres sonoritats de la guitarra autòctona conflueixen en aquest triangle que conforma un trio de guitarristes imprescindibles per a la banda sonora del país. D'una banda el component de Màquina! Emili Baleriola, impulsor del jazz-rock dins de la mítica ona del so Laietà. De la mateixa època emergeix Max Sunyer, puntal dels llegendaris Iceberg i dels encara vigents Pegasus. Provinent d'una generació posterior, Amadeu Casas completa el trident com a mestre del blues guitar i totes les seves derivades. Un directe d’autèntica llegenda.

Divendres 29, 23.00 h

Aquests darrers anys Wax & Boogie s’ha convertit en un dels millors i més valorats formats del panorama del Blues, del Rhythm & Blues i del Boogie Woogie. Ster Wax i David Giorcelli han sabut captar com pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà per transformar-lo en el seu propi medi d’expressió. Acompanyats a la bateria pel mestre Reginald Vilardell, un de l’especialistes del gènere , dels més sol·licitats de l'escena musical al nostre país.

Gener

Divendres 5, 23.00 h

Cançons vàries amb Raquel Xiberta  i Pep Romaguera . L`extraordinària veu de la Raquel, juntament amb el virtuosisme a la guitarra d’en Pep, ens proposen passar una nit de reis amb les millors versions de tots els temps. On cantarem i ens emocionarem en una nit que de ben segur serà molt especial.