Programació

Qui som / Programació

Juny

Divendres 8, 23:00 h

Sherman Trail és un trio musical compost per Jodie Cash (veu i percussió), Toni Espelta (guitarra acústica, veu) i Toni del Amo (piano i cors). El seu repertori es basa en adaptacions molt personals de country, rock&roll, blues, soul i bluegrass. Tots formen part del projecte en paral·lel de “Jodie Cash Finguers”, portant més de dos anys recorrent tota la península amb el seu primer disc, amb molt excel·lents crítiques per part de la premsa especialitzada.

 

Divendres 15, 23:00 h              Celebració  Aniversari del Sis-b

El 6 és un número especial pel Sis-b i aquest ha de ser una celebració també molt especial. Per això amb motiu d’aquest aniversari ens fa molta il·lusió presentar-vos al reconegut saxofonista i cantant  Big Dani Pérez amb el seu nou projecte Big Dani Blues Four que han actuat en els festivals més prestigiosos d’Europa. Sense separar-se del Blus i R & B ni del seu característic so HONKER, Dani ha volgut portar la seva música a un extrem més elèctric i per això ha necessitat reunir a alguns dels millors músics de blues del país com : Victor Puertas (Hammond i piano), Balta Bordoy (guitarra) i Marc Ruiz (bateria) que formaran  un còctel explosiu amb una nit que serà vibrant i molt  enèrgica!!!!

 

Divendres 22, 23:00 h

Quim Zaldo. El malgratenc i cantautor de música en català Interpreta les seves pròpies cançons sense definir-se dins d’un estil musical en concret. Cadascuna de les interpretacions es recull en el seu primer àlbum titulat “Retrats”; un compendi d’experiències, moments i reflexions que se’ns plasmen al dia a dia, i que es rescaten en forma de cançó, deixant que les notes continguin aquelles lletres que, un dia, triaven ser descobertes.

 

Divendres 29, 23:00 h

El grup de combo de l’Aula de Música Contrapunt ens ofereix una selecció de grans temes de la música moderna d’estils variats: jazz, rock, bossa-nova...  Amb una interpretació fresca i espontània, sota la direcció del contrabaixista Rai Ferrer i amb la veu de Núria Robert. Gil Garriga (bateria), Àlex Gironell (guitarra), David Ramírez (piano), Núria Robert (veu), Rai Ferrer (baix).

Juliol

Divendres 6, 23:00 h

Tribut Bruce Springsteen“Born to Band” Un Tribut acústic que repassarà la trajectòria d`aquest mític cantant. Raúl Arias, Quim Zango i David Peris. Tres guitarres i dos veus que ens permetran gaudir d`aquest artista però d`una forma més tranquil·la i sobretot amb més intimitat.

Divendres 13, 23:00 h

“Desenchufados”. Duet acústic de versions de totes les èpoques de Pop & Rock. Pablo Barba (percussió i veu) i Jordi Mora (guitarra i cors). Dos músics amb una llarga experiència musical amb un repertori molt amè i divertit que ens faran passar una molt bona vetllada amb versions com: Creedence, Brian Adams, Bon Jovi, Tina Turner, Fito, El Ultimo de la Fila, Sopa de Cabra...

Divendres 20, 23:00 h

Carola Ortiz Trio . Tres orígens, tres músics eclèctics ens presenten un repertori de cançons que els emocionen, els representen i els connecten. L’Orient i l’Occident s’admiren l’un a l’altre i es fusionen, es coneixen i es troben amb naturalitat i bellesa. Carola Ortiz - veu, clarinet; Nishad Pandey (india)- guitarresBartolomeo Barenghi (italia) – guitarres.

Divendres 27, 23:00 h

Versions Beatles. Paco Saula (guitarra i veu) i Pep Romaguera (guitarra i veus). Dues guitarres i dues veus que ens faran gaudir d’una manera diferent d’una de les bandes de pop/rock més importants del S.XX.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?