Programació Abril

Qui som / Programació Abril

Abril al Sis-b

Divendres 7, 23.00 h

“Ismael Dueñas Trio” Després del seu últim disc a piano solo ‘Pianisme Il·lustrat’, el pianista i compositor retorna amb nous temes per al que serà el seu proper disc. Dueñas barreja jazz amb rock, pop i música clàssica en un tapís pianístic fet de composicions pròpies amb algun sorprenent cover i que s’ha convertit en un llenguatge propi marca de la casa.
La música del trio ha encisat a grans mestres com els germans Roca del Celler de Can Roca qui fan servir la seva música per a les seves exposicions i presentacions internacionals. Ismael Dueñas (piano), Curro Gàlvez (contrabaix) i Òscar Domènech (bateria).

Divendres 14, 23.00 h

AGAINSAM format per Montse Creus a la veu, X. Roger (Richi) al saxo i Ultano Gómez al piano/veus. Amb un estil sui generis, ens ofereixen un còctel nocturn on els sabors del pop, swing, blues, latin... Ens faran gaudir de temes molt coneguts aquest cop barrejats amb el món de la fantasia.

Dissabte 15, 23:00h

Actuació especial del gran pianista Lucky Guri. El pianista de Catalunya. Tornem a tenir el luxe de gaudir d`un dels pianistes que ha sigut més famós del país, que ens oferirà un concert on fusionarà diversos estils juntament amb una bona dosis d`humor.

Divendres 21, 23.00 h

Lluís Gómez BluesGrass Trio!, Lluís Gómez, reconegut banjista internacional ens proposa un viatge al voltat de diverses músiques com són el Bluegrass, Swing, Blues, Folk... que juntament amb Miguel Talavera (guitarra i veu) i Maribel Rivero (contrabaix i veu), ens oferiran un concert ambtemes cantats i instrumentals de Bluegrass i de Blues.

Divendres 28, 23.00 h

IHSANLULU. Dues dones increïbles que amb la seva sensibilitat i el caliu que desprenen, ens faran gaudir del millor Pop melòdic, versions dels millors compositors de tots els temps com Serrat, Lluís Llach, Aretha Frankling... Ihsa Béjar (veu) i Lourdes Bartrolí (piano i veus).

Maig al Sis-b

Divendres 5, 23.00 h

Tribut a Joaquin Sabina. Després de 4 anys voltant per escenaris de tot Espanya, arriba al Sis-b un dels tributs més fidels que hi ha actualment, Pacto Entre Caballeros. Una banda de luxe amb sis components: Francisco Galvez (bateria), Mauri Barcos (baix), Luciano Dell’Aquila (guitarra), Mar Aguilera (cors), Zhana (piano) i Julian Eusebio (guitarra, harmònica i veu principal) per rendir homenatge a un dels cantautors més especials i irreverents.

Divendres 12, 23.00 h

"Nïmia” posa lletra a les històries més petites perquè no es perdin entre les grans paraules. La banda de folk acústic és a punt d'estrenar disc i el primer tast el compartiran al SisB. Una aposta pels temes propis i el so proper. Toni Riera “guitarra i veu”, Manu Pérez (dobro i mandolina), Adrià Cuatrecases (guitarra i veu), Jordi Saladrigras (percussió), Miguel Arce (ukebass)

Divendres 19, 23.00 h

“Latin Jazz Combo”. Alfredo Pérez "Frasquito" (percusió) Juank Narzekian (saxos) Jordi Torrens (guitarra) Pepe Patricio (baix electric). Un Quartet de súper luxe que en llenguatge jazzístic i en clau llatina ens interpretaran estàndards. “Descàrrega i Melòdic”, “Calypso i Danzón”

Divendres 26, 23.00 h

“Tota Blues”. Cristian Moya és un gran pianista argentí juntament amb Tota a l`harmònica i a la veu, han format un duet que recorre el Blues a través del mapa dels Estats Units i del temps… Un viatge des de New Orleans passant per els Juke Joints del Mississippi, Memphis... fins a acabar en els clubs de Chicago i recordant des de a Ray Charles fins Johnnie Johnson.