Programació

Qui som / Programació

Febrer

 

Divendres 2, 23:00h

“World on a String”. El ja reconegut Cece Giannotti, torna al Sis-b però aquesta vegada en format duet amb Bruno Gimeno, tots dos guitarristes, productors i compositors que ens oferiran un repertori country/Rock, cantat en anglès, francès i italià. Una barreja de tems propis i versions (Van Morrison, U2, Neil Young, Nirvana, Police, Pink Floyd,  etc). Com sempre que ens ha visitat serà una delicatessen per a tots els sentits que no et pots perdre.

Divendres 9, 23:00h

“Angue & Her Hot Jazz Trio”. Estàndards i cançons de principis del S. XX interpretades amb l`emotivitat i l`entusiasme de les grans dives del jazz i de la ma de dos exponents de l`escena del jazz a Barcelona: Dave Mitchell (Guitarra), Pere Loewe (Contrabaix) que ens oferiran versions de: Billie Holiday, Dinah Washington, Ella Fitzgerald, Alberta Hunter, Fats Waller....

Divendres 16, 23:00h

“Joan Pau Cumellas & Gabriel Mastronardi”. Interpretant cançons de blues, boogie, swing o country, aquests dos músics demostren la feliç sintonia que poden tenir una harmònica i un piano sonant conjuntament. El seu concert ofereix peces de Ray Charles, Bo Didley, Slim Harpo o Henry Mancini. Blues amb melodies i obert a la improvisació. On els protagonistes juguen amb la inspiració i el virtuosisme en un repertori de sons i ritmes especialment pensat per a aquests dos instruments.

 

Divendres 23, 23:00h

Tribut a Joaquin Sabina.  De la ma d`uns dels tributs més fidels que hi ha actualment, Pacto Entre Caballeros. Una banda  de luxe amb 5 components: Dimitry (bateria), Albert Jordà  (baix), Luciano Dell Aquila (guitarra i pianos), Mar Aguilera veu femenina,  i Julià Eusebio (guitarra, harmònica i veu principal) per rendir homenatge a un dels cantautors més especials i irreverents.

Març

 

Divendres 2, 23:00h

Red Rombo. És un projecte musical dirigit per Gerard Mases , mes conegut com ”LERE". Després d’anys acompanyant i col·laborant amb artistes nacionals (Muchachito Bombo Infierno, G5, Flamingo Tours …) ens presenta el seu treball com a  compositor. Un quartet on les guitarres tenen  un especial protagonisme. La fusió amb el country, rock entre altres influències i juntament amb la càlida i potent  veu de Maria Esteban, faran que aquest quartet sigui tota una experiència.

 

Divendres 9, 23:00h

SAX GORDON & LLUÍS COLOMA TRIO. A la ja potent banda d`en Lluís Coloma, en aquesta ocasió tenim l`honor de tenir al saxofonista nord-americà que està de gira pel nostre país. Combinen diverses influencies, estils i sabors per crear alguna cosa única i especial. A partir de les tradicions americanes del Blues, el Jazz i el Boogie Woogie, ens ofereixen una música completament nova i sorprenent. Sax Gordon - saxo tenor i veu, Lluís Coloma - piano, Manolo Germán - contrabaix i Mar Ruiz - bateria.

 

Divendres 16, 23:00h

“Laia Porta Laia Porta & Friends en Concert”. La versatilitat i el color de la veu de Laia Porta amb l'acompanyament d'en Jordi Torrens a la Guitarra i Arrigo Tomasi al Piano.

Un concert on presenten un repertori que va des d’Ella Fitzgerald i Billie Holiday fins a Jobim i George Benson amb estàndards dels grans referents clàssics del jazz, del blues i ... també del pop. Un viatge musical fascinant que convertirà el concert en un esdeveniment extraordinari.

 

Divendres 23, 23:00h

“Maitia Trio”. El contrabaixista i compositor David Mengual, però que en aquest projecte pianista,  lidera aquest projecte on és un íntim i intens recorregut autobiogràfic amb les persones que han estat testimonis del seu procés creatiu. La proposta parteix d`una música efímera, compartida i sempre viva. Marc Cuevas al contrabaix i Oriol Roca a la bateria que completen aquest trio de luxe que porten el Jazz a un altre nivell.

 

Divendres 30, 23:00h

Actuació especial del gran pianista Lucky Guri, El pianista de Catalunya. Com sempre en Lucky mai ens defrauda i una vegada més  tornarem a tenir el luxe de gaudir d`un dels pianistes que ha sigut més famós del país, que ens oferirà un concert on fusionarà diversos estils juntament amb una bona dosis d`humor.