Programació

Qui som / Programació

Agost

Divendres 3, 23.00 h

“The Blues Prisioners”.  Ens tornen  a visitar dos dels presos de Blues més buscats, des de la seva fugida encara no han estat capturats. Vigila que no et robin el cor i t’acabis convertint també en un pres, però del Blues!

Divendres 10, 23.00 h

“Radio Cincinnati”.  Jesus Torrent a la guitarra i veus i  en Jordi Salvadó a la veu i caixó, ens presenten un repertori de versions a la carta  basada en la mítica sèrie “Radio Sincinati” on per només una sola nit podrem sintonitzar la radio i escollir el teu hit preferit.

Divendres 17, 23.00 h

“Tribut a El Último de la Fila” amb “Burro El Último” . Una de les millors bandes de pop espanyol de tots els temps.  Gaudeix els èxits més coneguts d`aquesta mítica banda amb Joan Molina (bateria), Gabi Vergara (baix) i Juli Piris (veu i guitarra).

Divendres 24, 23.00 h

Tribut Elton John. Jesus Cantón al piano i a la veu ens farà un homenatge a un dels compositors britànics més conegut de tots els temps.

Divendres 31, 23.00 h

“Laia Porta & Arrigo Tomasi”. La versatilitat i el color de la veu de Laia Porta amb la qualitat d’Arrigo Tomasi al Piano, ens presenten estàndards dels grans referents clàssics del jazz, del blues, que va des d’Ella Fitzgerald i Billie Holiday fins a Jobim i George Benson amb. Un viatge musical fascinant que convertirà el concert en un esdeveniment extraordinari.

Setembre

Divendres 7, 23.00 h

Rhythm Blues. Neil Geoffrey (guitarra i veu)  I J.C Narzekian (saxo). Neil és un gran mestre del  gènere i ha tocat amb B.B King i altres mestres del Blues,  l`acompanya al Saxo J.C Narzekian professor de música i director del festival de Jazz de Calella, en una nit especial on podrem gaudir de versions i de temes propis d`aquests grans músics.

Divendres 14, 23.00 h

Tribut a Joaquin Sabina.  De la ma d`uns dels tributs més fidels que hi ha actualment, Pacto Entre Caballeros. Una banda  de luxe amb 5 components: Dimitry (bateria), Albert Jordà  (baix), Luciano Dell Aquila (guitarra i pianos), Mar Aguilera veu femenina,  i Julià Eusebio (guitarra, harmònica i veu principal) per rendir homenatge a un dels cantautors més especials i irreverents

Divendres 21, 23.00 h

“Blues Spirits Trio”. Ens presenten un repertori que recorre els més emotius temes de Soul d’Etta James, Ray Charles, Nina Simone i els grans clàssics del Swing, Jazz i del Blues. Un trio de primer nivell que compte amb la sensual veu de Sandra Ortega, els virtuosos Eduardo Introcaso, en el saxo (Mississippi Blues Band), i Cristian Poyo Moya al piano (Tota Blues).

Divendres 28, 23.00 h

Paquito Blues Band ens ve a presentar amb la banda complerta  el seu 3er disc, després de presentar-lo en llocs com Milano de BCN,  la Nova Jazz Cava de Terrassa, Festival Primavera in Black de Hospitalet del Llobregat o el Festival de Blues de Barcelona. La Societat de Blues de Barcelona els va escollir per gravar un cd als estudis Salamandra. Marc Ruiz (piano i veu), Artem Zhuliev (saxo), Pau Ruiz (guitarra), Carles Pérez (baix), Raül Serrano (percussió), Aïda Casanovas (bateria).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?