Programació

Qui som / Programació

Abril al Sis b

Divendres 6, 23:00 h

“Pedro Salazar Quartet” Ens ve a presentar un projecte en exclusiva per el Sis-b, on en Pedro torna als seus orígens i ens oferirà un concert de flamenc pur més tradicional, on viurem més l`essència, però sense renunciar a la seva fusió amb altres estils que  el caracteritza. Juan Aguilar al “cante”, Dany Cubero a la percussió, Juan Heredia al baile i Pedro Salazar a la guitarra ens faran viuré una nit flamenca molt especial.

Divendres 13, 23:00 h

“Scaramouche”. La música que va inventar Django Reinhardt fa gairebé un segle segueix més viva que mai. Amb noves idees, nous ritmes i noves sonoritats però amb la mateixa energia i passió que la va fer famosa als cafès de París. Scaramouche! The music of Django Reinhardt! Diego Mena (guitarra),Ema Jean (veu), Jacob Marcé (guitarra), Jon Unanua (contrabaix).

Divendres 20, 23:00 h

Xavier Casellas i Albert Bover, ens proposen un viatge a piano i veu per diferents escenes on discurrien els grans temes del cançoner americà seguint el pols del sentir popular, expressat magistralment a Broadway. Grans artistes com Billy Strayhorn, Duke Ellington, Thelonious Monk, Michel Legrand, Paul Simon… Proveeixen el  material que nodreix el discurs de Casellas i Bover en aquesta ocasió.

Divendres 27, 23:00 h

Serratians. Toni Roura a la veu i Pep Romaguera a la guitarra ens  proposen un viatge en l`univers dan Serrat.  Tot repassant les cançons més conegudes d`aquest mític cantautor i així  rendir homenatge  al cantant català que ha sigut i és, el més internacional de tots els temps.

Maig al Sis b

Divendres 4, 23:00 h

La reconeguda cantautora de Nashville Tori Sparks, instal.lada a Barcelona, ens presenta el seu  peculiar projecte de flamenc fusió, on es barreja amb el blues, folk, rock amb el flamenc. El 5è disc “El Mar”  ha sigut un èxit internacional amb molt bones crítiques que ha actuat a festivals tant rellevants com al GREC, festival internacional de Jazz i blues de Barcelona i altres festivals estrangers. En el Sis-b Tori Sparks actuarà a trio amb El Rubio i amb el percussionista de Calamento Javi Garcia, on presentaran una recull de tots els seus discos juntament amb “La Huerta”, el seu últim disc.

Divendres 11, 23:00 h

Rosa Sanchez Trio. Ens proposa un recorregut musical per la música popular Mexicana baixant per tota Sud Amèrica i ens farà gaudir d`un viatge amb la passió, potència i la delicadesa que els caracteritza. Un concert que serà una delicatessen musical on repassarà cançons conegudes per tots i altres sorpreses que no ens deixaran indiferents. Rosa Sanchez (guitarra, quatro i veu), Hector Serrano (guitarra i veus) i Natalia Mediavilla (violí).

Divendres 18, 23:00 h

 

MAX SUNYER & NORMA CANO. Proposta intimista de Max Sunyer (compositor i guitarrista, ha format part de bandes mítiques com Vértice, Tapiman, Iceberg i Pegasus)   on el so personal de la seva guitarra juga i acompanya a la potent veu de la cantant i actriu Norma Cano, interpretant, sempre en clau jazzística, diferents temes adaptats  pel duet i creant un univers musical que resulta un veritable regal pels sentits.

Divendres 25, 23:00 h

Andreu  Martinez Quartet. Cantant i compositor, sense abandonar l`estil eclèctic que el caracteritza a mig camí entre el Blues elèctric i el Rock més genuí, amb aromes de Pop, ànima de Blues i pinzellades de Jazz, Andreu Martinez ens apropa la seva música carregada d´emoció i bones melodies. Andreu Martinez (veu i guitarra), Kquimi Saigi (teclats), Pep Cucurella (baix) i Jose Luis Garrido (batería) ens regalarà una sessió de cançons sentides  d’energia decibèlica i tendresa melòdica.