Programació

Qui som / Programació

Octubre al Sis-b

Divendres 6, 23.00 h 

MARIA BETRIU Jazz Band Després de diverses etapes en el món de la música, en què ha compartit escenari amb artistes com Sisa, Pau Riba, Lluís Llach o Raimon entre d'altres, enceta una nova etapa on ha tret darrerament 2 discs editats d’estàndards del jazz en català. Repertori de swing, bossa nova, balades, boleros i jazz clàssic. Tots ells adaptats al català i basats principalment en Jobim i Gershwin. L'acompanyen en format trio, el creador dels arranjaments, el guitarrista Arnau Gil, i la saxofonista Haizea Martiartu. 

 

Divendres 13, 23.00 h 

"Johnny Big Stone & Sweet Marta”. Un duet acústic de Blues i música tradicional americana que ens faran traslladar a finals del S. XIX, representant cançons dels esclaus afroamericans. Delta Blues, Piedmont Bues i Old Time Country, són alguns dels estils que interpretaran. Amb Johnny Big Stone a la guitarra i Sweet Marta a la veu i harmònica. Un Tren que no pots deixar passar!  

Divendres 20, 23.00 h 

Laura Simó Trio”. Tindrem el gran plaer  de gaudir d`una de les grans veus del Jazz de l`estat i internacional. Han sigut moltíssims els músics els quals Laura Simó ha acompanyat però cal destacar al mític Tete Montoliu. En aquesta ocasió  acompanyada també d`uns espectaculars i també internacionals músics com Jordi Torrens a la guitarra i Jorge Sarraute al piano que ens interpretaran els millors estàndards, bossa i temes llatins. Una ocasió realment única per gaudir d`aquest espectacular trio en la intimitat del Sis-b. 

Divendres 27, 23.00 h 

SMOKIN' BLUES DUET, amb Castor Compadre, harmònica i Lluís Navarro "Nano", veu i guitarra acústica. Ens interpretaran temes de blues, boggie, rockabilly etc. Un duet amb molt de  “power” que de ben segur us farà moreus del seient! 

Novembre al Sis-b

Divendres 3, 23.00 h 

The Teasers és una banda formada per José Azul (guitarra i veu), Tina Masawi (veu principal), Matías Míguez (baix) i David Gómez (bateria). Ens presenten el seu primer àlbum: “The Blue Truck”, un viatge de llarg recorregut a través de diversos gèneres com: Soul, Pop, Rock i Blues.  Actuen en diversos festivals de blues i música negra de la península i d`Europa on l’elegància de Tina Masawi, dotada d`una veu i interpretació única, fan que aquesta banda et captivi des del primer moment. 

 

Divendres 10, 23.00 h 

Fredy “Harmonica & The ConcealersUn grup que es troba entre el Blues i el Rock´n Roll i en què les influències són interminables. Desde Sonny Boy Williamson i Muddy Waters, Chuck Berry, Hank Williams i Johnny Cash etc. 

La banda està formada per Fredy (harmònica i veu), Hector Martos (guitarra), Joan Bernaus (baix) i Adrià Sanz (bateria). Pura força i passió! 

Divendres 17, 23.00 h

“Aire” és un projecte de músics consolidats de l’escena de Barcelona de diferents estils, que proposa un nou so més orgànic de temes clàssics i originals a traves d’un repertori basat en cançons, jugant amb colors “aflamencats” i a la vegada moderns i jazzístics . La camaleònica veu de Paula Dominguez que teixeix la unió d`aquests estils amb una emoció mobilitzadora. Matias Miguez (baix) i Vicenç Solsona (guitarra) i Luis Alfonso Guerra (percussió).

Divendres 24, 23.00 h 

Jazz New Orleands amb “Sandy Rivers Jazz Band + Laia Porta”. Aquesta banda amb músics tant singulars com excepcionals porten tota una vida dedicada al Jazz.  Han participat en diversos festivals de jazz del país  i  junt  amb la reconeguda cantant Laia Porta, formen un quintet espectacular que ens transportaran als inicis del Jazz dels anys 30. Xavi Miró (Saxo), Joan Massats (trombó), Lluís Murillas (guitarra), Pep Rius (contrabaix) i Laia Porta a la veu.