Programació

Qui som / Programació

Agost al Sis-b

Divendres 4, 23:00h

“The Blues Prisoners”, ara ja fa molt de temps que no ens venen a visitar dos dels presos de Blues més buscats, des de la seva fugida encara no han estat capturats. Vigila que no et robin el cor i també t’acabis convertint també en un pres, però del Blues!

Divendres 11, 23:00h

Ananda i Santi. Duet musical format per Ananda Massa a la veu i Santi Velasco a la guitarra. Nits de versions fent un tas característic per diferents estils i artistes fent Covers del Pop, Soul, Jazz...

Divendres 18, 23:00h

Tribut Elton John. Jesus Cantón al piano i a la veu ens farà un homenatge a un dels compositors britànics més conegut de tots els temps.

Divendres 25, 23:00h

“Marlai Acoustic”. Dues guitarres i una veu. Versions Pop actuals en anglès i castellà. Una veu dolça i delicada que serà una delicatessen per a tots els sentits.

Setembre al Sis-b

Divendres 1, 23:00h

The Nameless. Un duet acústic format per Michelle Claude (veu i guitarra) i Albert Dotras (baix, guitarra i teclat). Ens faran un passeig per les versions més conegudes del Pop-Rock, funky i Soul.

Divendres 8, 23:00h

“Sunny Side Quartet” És la Rocío Pinto (veu), la Lluna Martí (saxo), en Carles Camps (guitarra) i en Gerard Avellaneda (baix). Podreu escoltar una selecció d'alguns dels estàndards més coneguts de la història del jazz i de la música popular, dedicat a tots aquells que vulguin amarar-se de bones vibracions. Amunt!

Divendres 15, 23:00h

“Carlos Shelly R&B Band”. Quartet amb una especial passió per la música negra i el Blues més elèctric. El seu repertori va des del Slow Blues fins al Blues més rabiós i ballable. Carlos Shelly (veu i guitarra elèctrica), Néstor Busquets (bateria), Pasto Martí (baix) i Cristian Moya (teclats). Sens dubte són uns dels nous referents del Blues “made” in Barcelona.

Divendres 22, 23:00h

“Ortiz & Barenghi & Santana Trio” Dues guitarres, veus i clarinet, espremen tots els recursos dels seus instruments i troben així un equilibri sonor, harmònic i rítmic molt atractiu. Amb composicions originals i algunes versions, l'univers musical d'aquest trio és el fruit de la trobada de tres països, cultures i experiències, tot i la passió per la música mediterrània, llatina i, per descomptat, el jazz! Carola Ortiz (veu, clarinet i composicions), Bartolomeo Barenghi i Jurandir Santana (guitarres)

Divendres 29, 23:00h

“Lluís Coloma Trio.” Després de l`últim concert en què ens va presentar el seu últim disc “Boogie Wins Again”, en tornaran a regalar un concert ple d`energia i virtuosisme. On faran temes tant del seu últim disc com de tota la seva carrera. L`acompanyen uns espectaculars músics, Manolo German al contrabaix i Marc Ruiz a la bateria, que faran que gaudim d`un gran espectacle!